HOE WERKT RETOURNEREN?

Na ontvangst van de producten heb je 14 dagen de tijd om te bedenken of je helemaal tevreden bent met het product. Indien dat niet het geval is, heb je het recht om de overeenkomst te ontbinden. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd. Vanaf de dag dat je de herroeping hebt gemeld, heb je 14 dagen om het product terug te sturen.

Je kunt ervoor kiezen om de producten te retourneren samen met het volledig ingevulde retourformulier, (per post) of via het formulier op de site voorzien van je bestelnummer retour te zenden. Vermeld op het retourformulier welke producten je retour wilt sturen en stuur de vervolgens naar:

Adres:
TomboyFashion BV
Afd. Retouren
Zandvoortstraat 106
1976 BN  IJMUIDEN

Indien redelijkerwijs mogelijk dienen de artikelen ongebruikt zijn en voorzien van de originele labels en het prijskaartje. Natuurlijk kun je de artikelen wel gewoon passen.

Mochten de producten toch beschadigd of niet meer te verkopen zijn, dan kan TomboyFashion  hier kosten voor in rekening brengen.

Nadat je de herroeping aan ons hebt gemeld, krijg je een bevestigingsmail met daarin het bedrag dat TomboyFashion jou verschuldigd is. We storten alle gedane betalingen van de geretourneerde artikelen, zo snel mogelijk, terug wanneer de artikelen door ons ontvangen zijn.

HOE WORD IK TERUGBETAALD?

Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen wordt teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het product was betaald. Uitsluitend het aankoopbedrag wordt terugbetaald, niet de gedane verzendkosten welke bij de bestelling door jou zijn betaald.

IK HEB EEN PRODUCT RETOUR GESTUURD MAAR NOG NIETS GEHOORD.
Houd er rekening mee dat het eventjes kan duren voordat we je geretourneerde artikelen hebben ontvangen, en vervolgens hebben verwerkt. Heb je na een week nog niets gehoord? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088-2848634.

WAT KOST HET OM EEN PRODUCT RETOUR TE STUREN?
Voor een retour via de post zijn de retourkosten voor eigen rekening en worden niet door TomboyFashion terugbetaald. Ongefrankeerde retouren kunnen wij dan ook niet accepteren.

PostNL: een brievenbuspakketje kost ongeveer € 3,95 en een pakket kost € 6,75
DHL: retourneren via DHL kost tussen de € 4,- en € 6,-. Meld het pakket aan op DHLforyou.nl en breng deze vervolgens naar een DHLpunt bij jou in de buurt

HOE SNEL MOET IK MIJN PRODUCT RETOUR STUREN?
Na ontvangst van de producten heb je 14 dagen de tijd om te bedenken of je helemaal tevreden bent met het product. Indien dat niet het geval is, heb je het recht om de overeenkomst te ontbinden. Dit wordt ook wel het herroepingsrecht genoemd. Vanaf de dag dat je de herroeping hebt gemeld, heb je 14 dagen om het product terug te sturen.

 

Binnenkort is het mogelijk een retourformulier in te vullen op onze website.